25.4.13

DIY iphone case

IMG_3042 IMG_3053

Moikka! Kävin pari päivää sitten ostamassa Tigeristä kolmella eurolla tommosen oranssin iphonen kuoren. En kuitenkaan tykännyt siitä niin paljoa sellaisenaan, joten päätin koristella sitä vähän ;)

Tarvitaan siis kangasta (omani on marimekon mallikankaita vuodelta 2000), paperia, lyijykynä, pikaliimaa ja mielellään myös erikeepperiä, sakset, kynsiviila, ja jotain koristeita. Mulla on tuollainen tekokukkanen!

Ensin kannattaa mitata suunnilleen laidat ja takaosan kattava paperinpala. Sen jälkeen kankaasta leikataan saman kokoinen pala ja nämä liimataan toisiinsa erikeepperillä. Sen jälkeen taitoin reunat ja liimasin paperipuolen kuoreen pikaliimalla. Sitten kannattaa huolitella kulmia ja tehdä niihin kauniit taitokset ja leikkiä vähän molemmilla liimoilla. Seuraavaksi leikataan kameran ja volume-nappien reiät.  Lopuksi vielä koristellaan (jos siis haluaa). Viimeistelin oman kuoreni kynsiviilalla hiomalla, jotta kaikki ylipursuavat liimat lähtevät pois ja kuori tuntuu pehmeälle kädessä.

VINKKI: Mulla toi kukkanen tuoksui aika vahvasti pikaliimalle tuon jälkeen, joten suihkutin sinne vähän hajuvettä, ja nyt tämä kuori tuo hyvää tuoksua minne sitten menenkin ;)

10 comments:

 1. tosi hieno! vois joskus kokeilla :)

  ReplyDelete
 2. voutsiii, ihana idea!! :-) ja tuli tosi ihana!

  http://o-something.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Ihanat kuoret!:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. tosi ihana blogi ja upeita kuvia !
  oot myös kaunis :)

  käythän kattoo myös meiän blogin (: ?

  http://letsgetlostheyy.blogspot.fi

  ReplyDelete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.