12.10.13

AUTUMN

syksy1
syksy2
syksy7
idsyksy5
syksy6
syksy8
syksy10
syksy3
syksy4
syksy9

Ulkona on nyt tällä hetkellä niin kaunista! Upeimmat värit varmaan moneen syksyyn. En tiedä mikä tämän kauniin ruskan takana on, mutta kiitos sille! Syksy ei ole ikinä ollut mulle mukavaa aikaa.. ahdistun siitä aina. Mutta tämä vuosi on ollut poikkeus. Nautin niin paljon noista väreistä. Tulee aamuisin aina todella hyvä fiilis kun kävelee punaisien puskien ja keltaisten puiden ohi bussipysäkille. Täytyy myös vähän hehkuttaa tuota mun uusinta objektiivia!! 

Viime viikko tuntui yllättävän pitkältä ja jo keskiviikkona ihmettelin miksei ole jo perjantai. Uusi jakso vie voimia, sillä päivät on tuplasti pidempiä kuin viimeksi ja kouluunkin pitää mennä jopa neljä tuntia aikaisemmin.. :D Nyt on kuitenkin onneksi viikonloppu ja se kauan odotettu syysloma. Tänään mummu ja pappa tulivat meille yöksi. He lähtevät huomenna lomalle Brasiliaan ja kateellisena tuijotan vierestä. Huomenna on luvassa ihana päivä, joka alkaa aamulla 8:30 beach volley treeneillä ihanassa 26 asteen lämmössä. Saatan käväistä myöhemmin päivällä myös I love me-messuilla jos siltä tuntuu! Nyt ihanaa lauantai-illan jatkoa teille ja pitäkää ihana syysloma!

-

Oh it's so beautiful out there right now! I don't know why, but the autumn colors have been brighter  this fall than the past years. I'm not usually a autumn person, but this year I have enjoyed these few weeks really much. I love waking up and walking to the bus stop past all those colorful bushes and trees. + i love my newest lens!

Last week was terrible. For real. The longest week ever. On wednesday I hoped it was friday already, but I had still three days to go. I believe the reason for my exhaustion is the change of the schedule in our school. Two weeks ago my school started at one o' clock pm. Now it starts at eight in the morning and lasts till four in the afternoon. But let's stay positive!! It's my autumn break now and I'm going to spent it well. Tomorrow I'll start my day with beach volley at 08.30 a.m. I might also visit the I love me -exhibition. I wish you a lovely saturday evening and a relaxing autumn break!

8 comments:

 1. Wau miten upeita kuvia! :-) <3

  ReplyDelete
 2. Sama mullakin ton syksyn kanssa! Yleensä oon silleen 'hyi syksy' mut nyt vaan hymyilyttää kun kattoo ulos enkä tajuu miten joku voi olla noin kaunista! 😍

  ReplyDelete
  Replies
  1. sitte ku vielä aurinkokin kauniisti osuu noihin väreihin ulkona niin tulee sellanen 'onnellinen' fiilis :D

   Delete
 3. Aivan ihania kuvia!

  http://just-fucking-go-for-it-karo.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.