4.5.14

THIS IS WHAT WE ATE

päs7
päs5
päs4
päs3
päs2
päs6

Vieläkin mä jaksan tästä vapusta jauhaa.. Vappupäivänä syötiin brunssin/lounaan välimuoto kun pääsin Venlan luota kotiin. Äiti oli tehnyt omalla reseptillään perunasalaattia (jota en tietenkään syönyt suolakurkkujen takia.. oh well..) ja tehtiin sen lisäksi blinejä. Täytteitä oli tällä kerralla hieman enemmän ja hieman erilaisia: sipulia, suolakurkkuja (uhh..), omenaa, avokadoa, lohta, mätiä, härkää, suolalihaa, aasialais-tyyppistä kanaa, smetanaa ja lohitahnaa. Nami! 

Edellisenä päivänä leivottiin kaveriporukalla munkkeja Sofian pippaloihin, joten hylättiin sitten vappupäivänä se kotitekoisuus ja päädyttiin laiskasti paistamaan valmiita mustikkatassuja. Aina ei vaan jaksa olla niin fancy. Jälkkäriks syötiin myös kesän ensimmäiset mansikat (vaikka olivatkin jostain Espanjan auringon alta tänne kylmään ja sateiseen Suomeen tuotuja)!

No comments:

Post a Comment

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.