14.10.15

NYCISTÄ VARASTETTU RESEPTI

kale (1 of 5)
kale (2 of 5)
kale (3 of 5)
kale (4 of 5)
kale (5 of 5)


Maistoin tätä ensimmäisen kerran Nycissä jossain "terveellistä pikaruokaa" tyyppisessä lounaspaikassa, jossa ruoka kasattiin subwayn tapaan nenän edessä. En nyt oikein mitään hyvää nimeä tälle osaa sanoa, mutta kyseessä on lehtikaali-kvinoa-karpalo-cashewpähkinä-chevre salaattimössö lihan kanssa. Ah tää on kyllä yks lemppariruokia!

Tarvitset:

-Lehtikaalia
-Kvinoaa
-Kuivattuja ananasmehulla makeutettuja karpaloita
-Suolattuja cashewpähkinöitä
-Vuohenjuustotahnaa purkissa
-Lihaa (sisäfilepihvi toimii parhaiten, mutta itsetehty simppeli jauhenlihapihvi menee myös)


Lehtikaali paistumaan pannulle. Joukkoon kannattaa laittaa vähän vettä kiehumaan, niin lehtikaali pehmenee nopeammin. Samaan aikaan keitä 2 annosta kvinoaa pussin ohjeen mukaan. Kun kvinoa on imenyt kaiken keittovetensä, kaada kvinoat pannulle lehtikaalin joukkoon. Lisää myös pähkinät ja karpalot. Tässä vaiheessa voit myös maustaa ruokaa suolalla ja pippurilla maun mukaan. Ohuiden sisäfilepihvien paistamisessahan ei mene kovin kauaa, joten voit laittaa ne paistumaan samalla kun lisäät vuohenjuustotahnaa sulamaan lämpimän salaatin joukkoon. Jos kuitenkin teet jauhelihapihvit, ne kannattaa laittaa paistumaan jo melkein samaan aikaan lehtikaalien kanssa (erilliselle pannulle tietysti!) Kun vuohenjuusto on vähän pehmennyt, sekoittele salaattia, jotta ainekset sekoittuvat tasaisesti. Kokoa annos ja nauti! 

No comments:

Post a Comment

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.