30.8.12

olen sun elämäsi sulosin virhe


Mä oon nyt kyllästyny tohon koulunkäyntii, piste. En jaksa keskittyä mihinkään ja sählään ja tekstaan kaikki tunnit, en vaan opi mitään. Yläasteella ainakin yritin olla sellanen ihana kiltti oppilas, en tiiä minne se ajatusmaailma katos kesän aikana. Historia sais painua takasin sinne menneisyyteen, äikän referaatit ei nyt yhtään innosta ja pitkä matikka stressaa JO NYT...vasta ykköskurssi menossa ja jään jälkeen.. Silti mun elämä on ihanaa ja hymyilen vaan koko ajan! Kameraa en nyt oo kantanu koulussa oikeen mukana..ehkä yritän tsemppaa ens viikolla :) Musta tuntuu että te alatte kyllästyy näihin mun tylsiin kuvattomiin postauksiin! Sori :( Vika teoriatunti ens tiistaina ja toinen ajotunti keskiviikkona, en malta odottaa ! Huomenna suuntana Nummela ja kaverin mökkisynttärit, luulen että tulee hauska ilta ;) 





kaikella suurella rakkaudella,
oona

26.8.12

you can be whatever you want to be !!


"Yeah, you could be the greatest,
You can be the best,
You can be the king kong banging on your chest

You could beat the world,
You could beat the war,
You could talk to God, go banging on his door."

Mulle on viime aikoina käyny vähän niin, että oon hukannu itteni ja sen kuka oikeasti oon. Niin halusin vaan piristää teitä näillä sanoilla ja sanoa teille, että teistä voi tulla ihan mitä haluutte jos vaan teette tarpeeksi töitä sen teidän unelmanne eteen ! 

Hyviä sunnuntain jatkoja :)

25.8.12

SNAPSHOTS: sotavangit

Heippa :)

Mitäs teille kuuluu? Mulle ainakin kuuluu tosi hyvää! Koulu on lähteny hyvin käyntiin, pitkä matikka vaan tuottaa ärsytystä ja harmaita hiuksia..
Tässä viikon mittaan on tapahtunut yhtä sun toista ja unohdin itseasiassa viikko sitten perjantaina kertoa teille, että vietin mun super sweet sixteeniä ! Muistan kun ala-asteella ruokajonossa mietittiin mikä olis meiän lemppari-ikä ja kaikki aina sano kuustoista, nyt oon vihdoin 16 ja ei tunnu oikeestaan kummosemmalta! Aika jännää..

Eilen vietettiin norssin nasuja, ja aika älytöntä touhuahan se on! Päivän aikana mun naama täytty kaiken sortin kirjotuksista ja iltapäivällä mut peiteltiin vanhentuneella ruualla..nam <3 Ja kaikki tää tietysti sotavangiks pukeutuneena! :) Oli kyllä oikeesti aika once in a lifetime juttu ja hauskaa, mutta täytyy myöntää: Never again!!

Pahoittelen kuvanlaatua, järkkäriä en sotkettavaks uskaltanut ottaa :)





19.8.12

it was also a lifestyle

Kaikki alkoi vitosluokalla. Näin sennujen SM-kisoista koosteen TV:stä ja innostuin. Päädyin alkuun harrastamaan cheerleadingiä Funky Team Mini Gibbons-joukkueessa. Siellä olin varmaan puol vuotta ja kun tuli aika karsia junnuihin, niin en päässyt Surpriseen, joten lopetin ! Oon mäki luovuttaja...
Seiskan puolessa välissä innostuin uudestaan, sillä mun luokkalainen Taruki meinas alottaa. Karsin sitte Xtremeen vanhoilla taidoilla (joita ei oikeastaan ollut), mutta ei-niin-yllättäen päädyinkin HAC Elationiin. Olin tosi onnellinen, että pääsin edes niin hyvään joukkueeseen. Meillä oli mahtava vuos ton joukkueen kanssa ja muistoja olis vaikka muille jakaa!



Esiinnyttiin seuran kevätnäytöksessä ja käytiin tampereen SM-karsintakisoissa, joissa valitettavasti jäätiin sijalle 16. Oli kuitenkin tosi ihana reissu!




ilonen cheer-oona!

Tammikuussa joululoman jälkeen järjestettiin karsinnat edustusjoukkueisiin ja pääsin HAC Jr.Eliteen! Ette tiedäkkään mikä riemu mulla oli, hypin ja pompin ilosta kun sain kuulla siitä. Meillä oli iiihana joukkue koko vuoden oikeastaan ja koettiin ton joukkueen kanssa niin älyttömiä juttuja joita muut ei välttämättä ymmärtäis! EM-kisat järjestettiin 2011 Sloveniassa, Ljubljanassa. Pääsin kisajoukkueeseen ja ohjelma kisamatolla meni todella hyvin, tuli puhdas, joka oli oikeastaan meidän tavoitekkin :) Harmillisesti oli vähän eriaikaisuutta ja saatiin EM-hopeeta. Mutta hopee ei todellakaan ole häviö !

yotuel oli meidän sponssi!

Yks ihanimmista jutuista junnuelitessä oli joukkuehenki ja kaikki ihanat jengipäivät ja -yöt ! Oli huippua myös esiintyä eri paikoissa ja näyttää ihmisille mitä cheerleading oikeesti on! Monet nimittäin edelleen luulee sitä huiskien heiluttamiseksi lätkämatseissa, mukaan lukien mun oma pappa!

jengipäivä!

jenkkileiri <3

jengiyö !

extreme run, näytös-keikka :)


hatut päässä, samat vaatteet, parijono <3




EMit oli ihan huikee kokemus. Kesäloman jälkeen harjoiteltiin vielä kaikkia taitoja. Akrossa opettelin volttia ja tulin siitä pari kertaa tosi pahasti jaloille alas ja lopulta mulla huomattiin olevan 3 rasitusmurtumaa samaan aikaan mun jalkapöydän päällä. Sinne sain sitte heittääkki mun unelmat SM:eissä kisaamisesta. No mutta oli ihanaa seurata kun joukkue kehitty, vaikka ei ite päässytäkään tekemään. 






SM-karsintakisoissa meille tuli muutama pudotus ja sijoituttiin kolmansiksi. Mutta oli silti kiva fiilis. SM-kisoihin sitte vähän tsempattiinkin ja mitäs sitten kävikään. SM-kultaa puhtaalla ohjelmalla ! Se fiilis oli niin huikee, jonka näkee myös varmaan kuvista !


jännittää!


tunne puhtaan ohjelman jälkeen !


tunne kun olet voittanu SM-kultaa!
Tammikuussa olikin sitten taas karsintojen aika. Laitoin karsintalappuun junnueliten ja xtremen. Kuitenkin kun pääsin xtremeen yllätyin ihan totaalisesti! Taitoa tolla joukkueella oli jo niin paljon ja hyvä yhteishenki muodostu niin nopeasti. En ois mitään muuta halunnutkaan kun kuulua X-perheeseen!



EMeihin alettiin valmistautua aika myöhään valkkujen MM-kisojen takia, että se huolestutti vähän kaikkia joukkuelaisia. Ite onnistuin rikkomaan selkäni jotenkin, silloin ei vielä tiedetty miten. Treenasin vaikka selkään sattu pirun paljon, koska halusin olla kisajoukkueessa, vähän nimittäin ärsytti se ettei SM:eissä päässyt kisaamaan. Lähempänä kisoja selvis, että mulla on välilevynpullistuma selässä, joka oli edennyt aika vakavaks, sen mun jatkuvan reenaamisen takia. Kisoissa sitten olin kokoajan tuskissa ja ohjelman jälkeen en pystynyt edes kunnolla kävelemään, sillä selkäkipu veti myös toiseen jalkaan..toisinsanoen linkkasin koko loppu päivän. 






Muistoja tolta reissulta jäi niin paljon, ja enemmän kuvia on täällä! Nyt kesäloman jälkeen jouduin kuitenkin tekemään tosi kipeän päätöksen..lopetin tän rakkaan harastuksen, joka oli oikeasti paremminkin elämäntapa. Nyt on vähän tyhjä olo, sillä ei oo mitään säännöllistä liikuntaa. Selkä ei nimittäin oikeen anna tehdä mitään ja kuntosali on oikeastaan ainut vaihtoehto..ja itsekuriahan mulla ei niin paljoa ole ! Nyt cheerleading jatkuu ainoastaan valmentamisen merkeissä. Tammikuussa aloitin apuvalmentajana Electricissä, mutta nyt mut korotettiin valmentamaan mikrojen joukkuetta Elvesiä. Kaikkia ihania kavereita lajin parista yritän nähdä mahdollisimman paljon ja SM-kisoihin asti oon sydämessä edelleen osa X-perhettä ja reenejä käyn kattomassa niin plajon kun vaan aikaa riittää! 

Kiitos vielä kaikille joiden kanssa sain elää hetken unelmaa!
xoxo oona









14.8.12

uus koulu, uudet kujeet ;)

Moikkelis :)

Nyt se on sitten tapahtunu..olin tänään nimittäin lukion ekalla oppitunnilla! Alotin nyt siis norssissa luokalla 12A. Meillä on eka jakso oman ryhmän kanssa, eikä ollenkaa vielä muiden ykkösten kanssa. Omalla tavallaan tosi kiva ratkasu, sillä oppii tuntemaan omat luokkalaisensa paremmin, mutta tietty olis mukava tutustua muihinki ykkösiin! Onneks lähdetään huomenna kaikkien ykkösten kanssa Kiljavalle yökouluun jos siis toivottavasti tutustutaan toisiimme! 




Pidettiin Even kanssa valkkupalaveri ja keksittiin hienoja ideaoita saada muksut innostumaan uusien taitojen oppimisesta !



Kävin sunnuntaina kampaajalla ja annoin sille aika tarkat ohjeet siitä ettei mun tyveä saa vaalentaa paljoo ja että tarkotuksena olis tehdä tumanruskeita raitoja...no mitä seuraskaan:


...oon vähän järkyttyny, koska mulle ei sovi yhtään noin vaalea tyvi! Äiti koittaa siis kohta raidottaa tota mun tyveä ruskeilla raidoilla ja kotivärillä...vähäsen pelottaa XD

ps. vastailkaas tohon kyselyyn ;)


11.8.12

my last holiDAYS !


Hellurei!

Tässä tämmönen pien kertaus muutamasta edellisestä päivästä! Keskiviikkona näin Mannaa tosi pitkästä aikaa, oli upeeta nähä meiän jenkkiläistä ;)Manna oli viettäny siis kesästään viis viikkoa tuolla Atlantin toisella puolella niin vaihettii kuulumisia. 


Syötiin Mannan kanssa vähäsen intialaista <3


Käytiin ostamassa mulle kans uus kalenteri ens lukuvuotta varten suomalaisesta, melkeen samanainen kuin viime vuonnakin! Löysin ginasta myös tollassen metallinhohtosen kynsilakan ja ostin sen hintaan 3,95 €. Kiksistä hain ittelleni Batisten kuiva-shampoota, nyt vähän eri tuoksusena kuin mitä yleensä käytän. Sattumalta löysin myös Ranskalaista manikyyriä varten tehdyn kynän, mutta testasin sitä, ja se ei edes päällyslakan kanssa kestä kahta päivää pitempään :( Harmi sinänsä !



Kaupungista sitten lähdinkin vielä kattomaan Iitaa ja Teaa :) Oli tosi kiva nähä iitaakin pitkästä aikaa! 


Torstaina käytiin minä, manna ja juda leffassa kattomassa What to expect when you´re expecting. Oli muuten oikeesti ihan kiva ja hauskakin! Söin tosi paljon torstaina ja sitte olinki siellä leffassa ihan täynnä :D Frozen Yogurt on muuten oikeesti tosi hyvää vaikka oon syönykkin sitä tosi pitkään jo !








Perjantai menikin tosi nopeesti; näin mannaa..taas ja tavattiin nopeesti myös valtteri ! Sieltä suuntasinkin kesän jälkeen ekoihin reeneihin, tosin vaan kattomaan kun tää selkä on ruvennu tosi tyhmäks :D Oli ihanaa nähä kaikkii kamuja sieltä ja nähä kuinka joukkue on kehittyny ihan vaan muutamissakin reeneissä tosi paljon !



Huomenna, tai no tänään on tarkotus käydä reeneissä tekemässä vähän lihaskuntoa ja sen jälkeen nähdä vähän tykkiläisiä :) Muistakaa kaverit, että nyt viikonloppuna on tehostettu valvonta nuorten alkoholin juomiseen joten käyttäytykää sitten sen mukaan ;) Sunnuntaiks koitan saada itteleni varattua kampaajalle ajan, sillä mun hiukset on viikossa alkanu muuttumaan oransseiks ja olis ihan huippua saada ne normaaleiks vielä ennen koulujen alkua :) ! Palailen varmaan maanantaina ekan koulupäivän kuulumisista. En jaksa enää oottaa lukiota! :)....vaikka olis se tietty ihanaa, että loma jatkuis loputtomiin!



Hyvää yötä kamut!

ps. mitä mieltä ootte ulkoasusta? oon ite tosi tyytyväinen, koska osasin pienentää tota banneria ;)

Layout by Julia E.