30.12.12

SNAPSHOTS: 2013 will be my year!

Untitled Untitled
  Jouluaattona siis tämmönen asu. Yhessä joulukalenterin postauksessa jotain höpisin tuosta mekosta. Eli se on ollu mulla monta vuotta, ja nyt vasta alkaa olla sopiva mun keholle. Tykkään käyttää tota mekkoa paljon, vähän ehkä noi "lumipallot" eli iineksen mukaan kivekset, häiritsee ;) No ei se mitään! 
Äitin mukana se rantautui Suomeen Lissabonin Pimkiestä. 
Untitled Untitled
Tähän vuoden loppuun ehkä järkyttävimmät kuvat ikinä. Puhelimella otettuja ja muokattuja; osa instagramista suoraan ja osa jostain puhelimen salakansioista. Tokavika kuva kuvastaa aika hyvin mun viimesimpiä 3viikkoa; pyjama päällä oikeastaan jokapäivä. Selkä on edelleen yhtä kipeä kun ennen leikkausta. Lihakset jumissa ja ranka säteilee kipua..hyvin menee. Alkaa toivoki kohta loppua :( Pitää vaan yrittää jaksaa hetki (tai vähän pidempään). Lääkäriin pääsen tammikuun puolen välin tienoilla, updeittiä sillon sitten. Mulla tuli ikävä kesää ja meidän joukkueen italian matkaa niin päädyin säätämään tuommosen kollaasin matkasta. Että oli kyllä kiva reissu. Lisää kuvia Italiasta on siis täällä!
Eipä mulla oikein kummempia enää. Nyt en teille mitään My Year-postausta jaksa tehdä, eläkää sen kanssa. Nyt toivotan teille hauskaa ja onnellista uutta vuotta, palaillaan ensi vuoden puolella! 

2013

29.12.12

ARVONTA! klassikko huulipuna

IMG_6615
IMG_6638 _6171387
Moikka!
Nyt on siis vuosi vaihtumassa ja teitä lukijoita on jo 70 (kiitos taas!!) Päätin järkätä teille tämmöisen pienimuotoisen arvonnan sen kunniaksi. Arvonnan palkintona on siis Christian Diorin Rouge -huulipuna, arvoltaan 40€. Väri on Blazing red, 638. Tykästyin ite tohon väriin todella paljon (nii moni muukin, sillä punaa kutsutaan jo klassikoksi), luonnossa siis näyttää punaiselta joka taittaa kevyesti oranssiin. Väri on "ikuinen" ja sopii omasta mielestäni aikalailla minkä vaan kanssa yhteen. Keväällä ainakin muotiin tulevat armeija-housut sopivat tähän punaan loistavasti. ;)
Elikkäs arvontaan osallistuaksenne teidän täytyy olla lukijani bloggerin kautta. Kommenttiboksiin olisi hyvä laittaa nimesi, toimiva sposti-osoite ja mielellään jonkin sortin palautetta blogista. Ruusuja ja risuja, mitä vaan ! Arvonta päättyy, kun vuosi päättyy, eli 31.12.12 klo. 00:00. Sen jälkeen julkaisen voittajan blogissa ja otan häneen henkilökohtaisesti yhteyttä. 
ARVONTA ON PÄÄTTYNYT.

25.12.12

"joku on tainnut olla aika kiltti tyttö tänä vuonna" -äiti

Moikka! Eli nyt siis muutamat joululahjat. Sain tänä vuonna TOSI paljon lahjoja, en tajua. Oon siis ilmeisesti ollut aika kiltti. Oon niin onnellinen ja kiitollinen kaikesta mitä sain. Kiitos siis äiti, isi ja muut sukulaiset! Kamuillekkin tosi paljon kiitoksia siitä, että sain mahan täydeltä herkkuja. Mua ehkä vähän hävettää, sillä ostin äiskälle vaan kirjan (jonka itseasiassa äiti oli myös ostanut mulle :D, sekä iskälle verkkarit ja löysän löhöpaidan. No ens vuonna sitten panostan lahjoihin enemmän! Eli nyt siis niihin lahjoihin...

IMG_6546
Kuten näette niitä tuli aika runsain määrin!
IMG_6557
Leivontakirja, 6-rikospokkaria + e-kirja ja Finlandia-palkittu Ulla-Lena Lundbergin Jää teos. 
IMG_6566
Pyjamasetti, ihanat isot ja pitkät villasukat ja ehkä vähän liian pienet lapaset. Toivottavasti ne venyvät käytössä!
IMG_6561
Ehkä maailman söpöimmät yöshortsit! (<3) ja tietysti niihin kuuluvat aamutohvelit, ja pitkän mallinen yö/aamu huppari. Myös luonnonvalkoinen pitsitoppi jota voi käyttää yöpaitana, sekä arkipäivinä esim koulussa :)
IMG_6572
Mun rakkaan kummitytön Aadan kuva kehystettynä, kahvimuki, pussikaakaota ja kaakaovispilä (?) sekä 60€. 
IMG_6575
Sain siis ennenaikaiseksi joululahjaksi iphone 5:sen niin nyt sain siihen myös suojakuoret ja 3 näyttösuojaa. Paketissa oli myös tommonen lämmin verkkatakki.
IMG_6584
Newportin aamutakki ja Bed Headin shampoo+hoitoaine.
IMG_6579
Mun ehdoton lempparituoksu edelleen (ja viimeiset kolme vuotta) on Chanelin Chance tuoksusta tuo mintunvihreä Eau Fraiche. Sain myös laukussa mukana kannettavan pienen suihkupullon, jonka voi täyttää omalla tuoksullaan! Tosi näppärä ja tuommosta oon kaipaillutkin, että ei tarvitse koko hajuvesipulloa kantaa mukana!
joulu IMG_6604
Ja last, but not least....mun ehdoton lemppari! Oon aivan rakastunut tohon. Kyseessä on siis DKNY:n laukku, joka on kooltaan ja ulkonäöltään mulle aivan täydellinen. Kiitos joulupukki<3
IMG_6591

joulukalenteri: 24-25.12 (christmas time)

IMG_6400 IMG_6431
IMG_6399
IMG_6397
IMG_6374
IMG_6390
IMG_6364 IMG_6417 IMG_6450 IMG_6443 IMG_6460 IMG_6422 IMG_6453 IMG_6497
Huomenia tai öitä tai mitä vaan :)
Tossa siis muutamia kuvia meidän jouluaatosta. Oon tosi pahoillani, että noista kuusen lasipalloista on noin monta kuvaa, mutta ko niitä oli niin mukava kuvata...hehe. Nojoo ja kun noita ruoka-kuviakin kattelee niin kyllä alkaa heti mieli juosta keittiöön kinkkuvarkaille! Meillä joulu on aina aika tunnelmallinen: vähän valoja, paljon kynttilöitä meiningillä mennään. Aamulla kävi serkut syömässä joulupuuron meillä ja sen jälkeen meninkin päikkäreille kun väsytti niin vietävästi! Sitten heräilin ja autoin äiti vähän ruuan laitossa. Syömisen jälkeen vähän lagailtiin siinä ja avattiin lahjat! Lahjoista siis lisää huomenna, en tähän postaukseen viittinyt niitä kuvia tunkea kun oli jo nytkin aika paljon kuvia! Loppuilta meni leffaa kattoessa ja Adelen konserttia kuunnellessa. Nyt painun pehkuihin, öitä! Huomiseen :)

23.12.12

joulukalenteri: 23.12 (linkkaa blogisi-esittely)

Moikka! Nyt oon siis selaillut kaikki teidän linkittämät blogit läpi. Blogien joukkoon mahtu todella paljon hyviä blogeja, joista löysin itselleni luettavaa. En kuitenkaan kaikkia helmiä voi täällä esitellä, niin valitsin omasta mielestäni 5 parasta. Näitäkään on siis turha lähteä laittamaan mihinkään paremmuusjärjestykseen. Kaikki blogit on näistä myös vähän erilaisia. Kuvaa klikkaamalla pääset suoraan blogiin ja jos tykästyt, niin ala toki myös näitä lukemaan!

2012-11-21 twilight1
+lämminhenkinen tunnelma ja kirjoitustyyli
amanda3
+hyvälaatuiset kuvat ja ulkoasu
tokaa
+ulkoasu
acceptme.png
+kirjoitustyyli ja pitkät "tarinat"
IMG_9832-001
+kuvat ja tyttöjen tyylit
Loppuun vielä muutama sana! Joulu on siis jo huomenna, ihanaa! Mulla ei oo oikeastaan yhtään joulufiilis vielä, ehkä tää tästä. Joulukalenterin viimeinen osa on siis huomenna, mutta ajattelin postata sen vasta 25. päivä. Voisin hieman kertoa siinä miten meidän perheen joulu meni ja muutenkin semmosia aatto-tunnelmia. Joten nyt siis heippa! Toivottavasti olette olleet kilttejä lapsia niin saatte paljon lahjoja ;)

22.12.12

joulukalenteri: 22.12

IMG_6359
Tänään siivoilin vähäsen huonetta ja löysin yhden ihanan heijastimen tuolta ovesta roikkumasta. Kävin sen sitten heti kiinnittämässä mun talvitakkiin, sillä tuolla on kauhean pimeää kuiteskin jo! Pimeällä ei autoilijat näe jalankulkijoita ja mahdollisuudet johonkn isoon tapaturmaan ovat isot. Oon huomannu semmosta negatiivista suhtautumista heijastimia kohtaan vähän kaikkialla. En tiiä miksei sitten heijastimista tykätä, ne kuitenkin suojelee aika hyvin vaikka pieniä ovatkin. Ja mun mielestä tommoinen suloinen pinkki tähti on ihan söpö yhdistelmä valkoisen takin kanssa. Joten mun ohje teille kaikille on: Tarkistakaa, että teidän takeistanne löytyy heijastin :) 

21.12.12

picture mashup

IMG_6280 IMG_6309 IMG_6252 IMG_6283 IMG_6217
IMG_6298
IMG_6318 IMG_6326 IMG_6334 IMG_6275
Noniin, tässä muutamia kuvia viime päiviltä! Maistoin sushia kolmannen kerran ja alan jopa pikkuhiljaa tykkäämään siitä! Ekalla kerralla jäi yhteen rullaan ja nyt maistelin jo ihan mielenkiinnolla kaikkea. Tänään Valtteri, Miikka, Paula, Heini ja Yuri tuli piristämään mun päivää. Kiitosta Paulalle, joka toi mulle picnicistä salaatin, nannaa! Pohdittiin sitten porukalla mun syömisrytmiä ja sitä etten syö päivisin oikeastaan mitään, syön kunnolla vasta kun äiti ja iskä tulee kotio. Jääkaappi on vaan aina tyhjillään niin emmä mitään vanhoja majoneeseja tai kuivuneita kurkkuja ala syömään! Kaikilla teillä ilmeisesti alkoi loma? Terkkuja jo kaks viikkoa lomailleelta tytöltä... hehe ;) Ja maailmanloppuakin tälle päivälle uhkailtiin. En tiedä mutta täällä mä ainaki vielä oon, muita kohtalotovereita? Mun instagram, formi ja facebook newsfeedit täytty eilen myöhää illalla SHM hehkutuksesta. Oisin tosi kovasti halunnut paikan päälle ja sinänsä harmitaa tää selän tilanne. Olitko keikalla, ja jos olit niin kerro ihmeessä kommenttiboksiin kokemuksia? Tinnittääkö korvat ? ;)
Tänään kun bloggerin avasin niin teitä oli jo yli 60 ja sivunkatseluita 20100 tai jotain sinnepäin! Kiitos teille kaikille, en olis uskonut että edes näin montaa mun höpinät kiinnostaa. Mahtavaa, varsinkin koska nimenomaan kirjotan tätä ihan itseäni varten ja koska ite tykkään tästä touhusta. Iso kiitos siis teille! Onko teillä jotain tiettyä asiaa josta toivoisitte postausta, ideoita otetaan vastaan!
Ainiin ja muistakaa, tänään on vika päivä linkitellä niitä blogeja tonne 16. päivän joulukalenteriin! Jos et siis vielä ole linkittäny ni vauhdilla sinne :)

joulukalenteri: 21.12

The%20Snowman
kuva: weheartit
Meillä on ollut joka jouluna (niin kauan kuin vain muistan) niin semmonen perinne, että ollaan aina syöty aamupala just ennen kuin Lumiukko tulee tv:stä ja sitten joka joulu, katotaan tuo piirretty aina äitin kanssa. Joulu ei tuu ilman sitä, se on oikeestaan semmonen ainut tradition (sillä jouluruuat sun muut vaihtuu vähän joka vuos). Lumiukko on ehkä vähän tylsä, mutta siinä on se oma taikansa. Sellanen oikean klassinen ja vanhanaikainen, ei mikään "uusi ja hieno" lasten animaatio. Mitä mieltä te ootte Lumiukosta? Tykkäättekö kattoa vai onko se just se ohjelma joka joulupukin kuumaltalinjalta skipataan? 
Layout by Julia E.