30.1.13

nyt iskee oikein laadukasta postausta!

IMG_7997 IMG_8003
voiko kamalampaa ilmaa olla?
IMG_7987 IMG_7988 IMG_8033 IMG_8036 IMG_8013
Moikka! En tosiaan tiedä miks täällä nyt teille kirjottelen..nythän on koeviikko ja mun pitäis olla lukemassa ussaa. No teen siis mieluummin kaikkea muuta: oon kuunnellu musaa nupit kaakossa ja sheikannu yksin villisti peilin edessä! Kuvailin maailman turhimpia kuvia, joista ei loppujenlopuks tullut edes hienoja..sori! Heitin tohon loppuun pari kännykkäkollaasiaki, tykkäätte musta nyt ihan varmasti! Niinkun tosta yhestä kuvasta varmaan huomaattekin, niin kävin viikonloppuna laitattamassa ittelleni geelilakkauksen kynsiin! Tykkään näistä tosi paljon. Ainiin joo tänään oli eka koulupäivä, sairasloma loppu! Suoraan vaan matikankokeeseen..great! Teksti on todella sekavaa nyt kun yritän kiirehtiä, pahoittelut. Tsemppiä kaikille kokeisiin :)
20130130-182809 IMG_2972

28.1.13

delicious lingonberry-raspberry smoothie!

IMG_7904 IMG_7906 IMG_7910

Tein tällasen tänä aamuna! Ja oli kyllä niin hyvää, että oli pakko tulla jakamaan resepti teidän kanssa. En siis ite yleensä ole mikään puolukka ihminen, mutta tässä tuo vadelma pehmentää makua aika paljon. Parasta on se, että tän tekemiseen menee about 10min ellei vähemmänkin ja tuosta saa paljon energiaa päivään! 


Puolukka-vadelma smoothie

noin 2dl pakaste puolukoita
noin 1dl (tai maun mukaan enemmän) pakaste vadelmia
pieni tilkka jotain marjamehua (itse käytin marli vital mustikka-aronia-rypäle -mehua)
1dl (tai vähän alle) maustamatonta jugurttia

-Laitoin marjat kulhon pohjalle ja päälle hieman nesteitä (survoontuvat helpommin ;)
-Survoin kaiken sauvasekoittimella
-Lisäsin loput nesteet ja sekoitin vielä
-Kaadoin smoothien tarjoiluastiaan ja koristelin marjoilla. Myös kaurahiutaleet sopii hyvin puolukan kanssa, joten laitoin niitäkin hieman. 
-Juodaan/syödään heti!

26.1.13

oon sun mielestä poissa kokonaan

IMG_7477 IMG_7486 IMG_7580 IMG_7530 IMG_7606 IMG_7466 IMG_7527 IMG_7475 IMG_7523 IMG_7689 IMG_7538
IMG_7515
Well hello there! Ronjan blogiin pääset tästä.

25.1.13

arkeologisia löytöjä!!

IMG_7798 IMG_7792 20130125-230345 IMG_7723
söpö yhteisletti....
Moikka! Oi vitsi nyt oon niin happyhappyhappy! Kävin löytöretkellä meidän varastossa ja löysin iskän ja äidin vanhan kameralaukun. Mun vanhemmat oli joskus 80-90 luvun vaihteessa ostaneet itelleen Canon eos 600:sen. Ei siinä mitään automatiikkaa ollu, filmirulla ja normi patterit. Tyhjensin kameralaukun ja aloin sovittelemaan osasia omaan kameraan. En ollu tienny noista, mutta voi sitä riemun määrää! Sain uuden objektiivin, salaman ja jalustan, sillä kaikki noi jutut mätchäs mun kameraan. Objektiivi on todella valovoimanen ja hyvä; Canon EF 35-70mm. Vähän se automatiikka (jota siinä sentään vähän on) niin kuullostaa robotin surinalta, mutta pääasia on, että ainakin manuaalitarkennus toimii hyvin! Salamaa testailin tänään kanssa; nyt on kyllä pää niin kipeä kun idioottina päätin sitten kattoo suoraan siihen salamaan kun se välähti... sinisiä suorakulmioita vilkku silmissä muutamia minuuttejakin vielä sen jälkeen :D En osaa tota salamaa oikein vielä käyttää ja kattoo nyt toimiiko se ton mun kameran kanssa yksiin..lets hope! Jalusta on tommonen pieni ja söpö, mutta ihan hyödyllinen kyllä esim itselaukasinta varten.
Ronja käväs tänään meillä ja käytiin pihalla kuvailemassa ennen ko aurinko laski, kuvia vähän myöhemmin ;) Tässä tän päivän asusta muutama kuva..ja yritin olla jotenki cool ja tehä teille netissä gifin. Sen seurauksena laatu kuitenkin kärsi, mutta yrittäkääs ymmärtää!
make gifs

24.1.13

im surrounded by brazilian, russian, asian and estonian people

IMG_7383
IMG_7379
IMG_7384
IMG_7446 IMG_7426
Hey guys! Tossa vähän päivän-asu kuvaa! Tykkäsin tosta kokonaisuudesta ite todella paljon. Your facen tunika, edestä pitenevä villatakki, mun lemppari talvitakki (jota en tänään kyllä voinut pitää kiinni xd) ja vähän kiiltävät legginssit. Asun kruunasi maiharit ja niittilaukku, sekä ihan basic villahuivi. 
Näin tänään ekaa kertaa Emmaa. Näin hänen kuvansa instassa ja katoin että "katos vaan, tyttö on menossa leikkaukseen". Koko mun sairasloman sitten whatsappailin neitiä ja kun äijä tänään palas suomeen virosta ja espanjasta niin olihan sitä pakko nähdä! Kävästiin molempien kouluilla ja suunnattiin vielä kaupungille. Ostin H&M:stä ihan perusvalkosen t-paidan, niitä tarttee aina. Zarasta löysin ton ihanan blousen (vai mikä nyt onkaan). Hintaa oli ihan törkeesti, mutta toi oli ihan täydellistä materiaalia ja oon nyt ihan in love <3
Mä meen nyt kattoon vielä vähän lisää Greyn Anatomiaa, heipsu!

22.1.13

puttepossun nimipäivää eilen vietettiin

IMG_7235 IMG_7245 IMG_7233
IMG_7282
farkut/only
paita/zara
takki/ G-star Raw
laukku/ DKNY
Hiljattain päivitetty93 20130122-110908
Heipparallaa!
Eilen oli 21.1, eli mun nimipäivä. Meidän perheessä nimppareita vietetään aina jollain tavalla! Käytiin siis illalla perheen kanssa Chicosissa syömässä ja ai että oli hyvää! Samalla etsittiin vielä niitä ruskeita saappaita mutta ei...mistään ei löydy pohkeesta tarpeeksi pieniä! Päädyin siis siihen, että etsin jostain nilkkurit. Yleensä en oo tykännyt koroista itselläni, kun oon niin pitkä (180cm), mutta nyt oon tajunnut, että mikspä sitä lähteä peittelemään! Voin ihan hyvin laittaa korot jalkaan ja kulkea itsevarmana tuolla! Eli nyt siis tavoitteena löytää tummanruskeat korolliset nilkkurit!
Olin nyt siis ekaa kertaa ale-shoppaamassa tänä vuonna (ja tietty unohdin lompakon kotiin..). Piti sitten kiltisti pyytää iskältä ja äiskältä rahaa! Mukaan tarttui H&M:stä kevättä ja kesää varten oranssi mekko (jonka väri näkyy ehkä parhaiten tuossa lähikuvassa) ja Aleksi 13:sta tuommonen YourFace:n paita/tunika. Se on tarpeeksi pitkä että peittää pepun, mutta farkkujen kanssa sitä meinaan varmaan pitää. H&M:n mekko ei kyllä alennuksessa ollut, mutta silti todella halpa! Pahoittelen kuvien huonoa valaistusta :)
Eilen sain myös ilosia uutisia! Viime viikolla kun olin "hoitamassa asioita" kaupungilla, niin olin koekuvauksessa yhtä TV-mainosta varten. Sain eilen kuulla, että minut valittiin siihen päärooliin, jee :) 
Mainos kuvataan venäläiselle puhelinoperaattoriyhtiölle, joten mainos ei näy suomessa. Tilille tulee siis lisää rahaa ja pääsen niitä sitten kohta tuhlaamaan! Ensimmäisenä mielessä uusi objektiivi ja geelilakkaus kynsiin. Huomenna on mainoksen vaatetuksen sovitus ja ilmeisesti sitten torstai, perjantai ja lauantai on kuvauksia. Voisin kertoa tosta kokemuksesta sitten myöhemmin! 
Fuck the fitness, feel the fatness..mä meen syömään nyt pakastepitsaa. Moikka!

20.1.13

VASTAUSPOSTAUS 2

BLOGI
-miksi perustit blogin? Halusin helpon tavan jakaa kuvia ja kirjottaa mun kuulumisia. Perustin tän vähän niinkuin omaks päiväkirjaks, sillä oon niin huono kirjottamaan kunnon päiväkirjaa..
-ootko tyytyväinen sun blogin ulkoasuun? Juu oon, mutta vähän toi bannerin huonolaatusuus häiritsee..uutta siis tulossa jossain vaiheessa!
-entä tohon nimeen? Joo en tiedä mikä hieno idea toikin oli.. mitä salaista tässä on? Joo luulen että vaihdan sen bannerin mukana!
-millasia blogeja tykkäät lukea? Vähän laidasta laitaan! Tykkään lukea muotiblogeja, lifestyleblogeja, tarina/mielipideblogeja ja jos elämässa on jotain suurta tai erikoista esim vaihtarivuos tai anoreksia-hoito niin seurailen niitä. Kunhan kuvat tai teksti on kunnossa :)
-tietääkö sun vanhemmat sun blogista? Juu.
-lukevatko he sitä? Välillä selailevat.
-entä muut sukulaiset? Juu eiköhän ne oo jotain kuulleet. Mutta ilmeisesti harvemmin käyvät tätä lukemassa.
-mistä blogisi kertoo? open your eyes and look..?
Hiljattain päivitetty92 Hiljattain päivitetty84
SHIMMY SHIMMY LIPGLOSS BARBIE-GIRL
-mikä sun selässä on? Lyhyesti sanottuna: okahaarakkeen murtuma, välilevyprolapsi ja nikamaliukuma. 
-kauan se kestää parantua? Leikkaus on käyty läpi ja sairaslomalla oltu sen 6vko. Mutta ei oo enää kauhean kipeä, eli kohta varmaan kunnossa :)
-millon voit jatkaa normaalia elämää? 30.1 takaisin kouluun...
-onko sulla hyvä iho? Hmm vähän vaikea sanoo..periaatteessa joo mut periaattees ei. Emmä osaa sitä luokitella.
-miten hoidat kasvojesi ihoa? Huuhtelen aamusin, rasvaan ja pistän suojaavan meikkivoiteen. Illalla pesen kasvojenpesuaineella, kasvovedellä ja laitan yöksi yhtä toista kosteusvoidetta. Kuorin noin kerran viikossa. 
-onko sulla pitkät vai lyhyet kynnet? Tällä hetkellä siltä väliltä. Mutta kohta käyn varmaan laittamassa geelilakkauksen niin sitte pääsee kynnetki vähän kasvamaan!
-miten hoidat sun hiuksia? Pesen noin kolmen päivän välein, koska mulla ei rasvotu kauheen helposti. Shampoota käytän ja hoitoaine/hiusnaamio sen 5 min päässä ja sitte pois. Kerran kahessa viikossa käytän hopeashampoota. Suoristan ja kiharran kans sillontällöin, mutta en käytä lämpösuojaa kun en semmosta satu omistamaan :D
-onko ne tuuheat ? entä hyväkuntoiset? On liianki tuuheat..kauhee afro joskus! Ja on yllättävän hyväkuntoset (=ei 2-haaraisia), mutta aika karkeat nää on muuten..
-mikä sun luonnollinen väri on? Blondi se on mutta viimesen parin vuoden sisällä alkanu tyvi tummumaan ja nyt ku katoin tuota mun juurikasvua niin harmaan-ruskea. 
-värjäätkö usein? No ennen kävin laittamassa erisävyisiä raitoja 4kk välein, mutta nyt hiukset on kasvanu kuukauden sisällä 2,5 cm eli joudun värjäämään nyt tosi usein..mutta tän takia päädyin, että värjään hiukset ruskeiks lopullisesti..shit mään, en haluu!
Hiljattain päivitetty91
Hiljattain päivitetty90

KUMPI?
-nuuska vai tupakka? Ei kumpikaan.
-lonkero vai siideri? Siideri.
-juna vai bussi? Pitkillä matkoilla juna, muuten bussi.
-kotimaiset vai ulkomaiset leffat? Ulkomaiset..
-kesä vai talvi? Kesä.
-syksy vai kevät? Kevät.
-verkkarit vai legginssit? Voinko sanoa että sekotus? Hollisterin superskinny sweatpantsit on parhaat ja ne on olevinaan verkkarit, mutta niin tiukat että melkeen voi legginsseiks sanoa.
-shortsit vai hame? Shortsit.
-normaali kaulahuivi vai tuubihuivi? Normaali.
-burana vai panadol? Burana.
-uggit vai saappaat? Saappaat.
-sukset vai lumilauta? Sukset vaikken oikein osaakkaan laskea.
-liian kuuma vai liian kylmä? Liian kuuma.

-päärynä vai omena? Molemmat!

-frozen yoghurt vai ben&jerrys? Molemmat <3 B&j herkuttelupäivinä, muuten fro-yo!
-iphone 3gs vai iphone5? Kolmonen oli niin ihanan retro tai vanhanaikanen ku kaikilla muilla oli nelosia..mutta onhan tää vitonen ihan mahtava ja kehittyny ja niiiin..salee vitonen.
-keltainen vai pinkki? Hyi ei kumpikaan..okei ehkä molemmat kesällä...tai emmätiedä Xd.
-harmaa vai beige? Molemmat.
-paljon hälinää vai hiljaisuus? Hiljaisuus.

Hiljattain päivitetty88
Hiljattain päivitetty87

KUINKA MONTA VAAHTOKARKKIA SAAT MAHTUMAAN SUUHUS SAMAAN AIKAAN ?


Enjoy ;)

18.1.13

VASTAUSPOSTAUS 1

SERIOUS SHIT
-jos voisit muuttaa itsessäni yhden asian mikä se olisi? Muuttaisin itessäni ehkä semmosen itsekeskeisyyden ja itsekkyyden pois. En omasta mielestä oo kamalimmasta päästä noissa, mutta tottakai on aina kehitettävää ja haluaisin osata ottaa muut paremmin huomioon. Toinen vaihtoehto on, että olisin enemmän kurinalaisempi, esim. just karkkilakoissa tai lukemisessa (etten kahden minuutin välein kattois tota puhelinta).
-jos olisit kissa, mikä olisi nimesi ? I hate cats, joten lukitsen vastauksen että kuolisin mieluummin, kuin olisin kissa. Nimetön.
-uskotko yliluonnolliseen? No ehkä tietyntyyppiseen kohtaloon ja karmaan. Definitely ainaki karmaan..that bitch.
-ootko kokeillu spiritismiä? millasta oli? Hyi en ole!
-kuulutko kirkkoon? En itseasiassa tiedä!! Kävin riparin ja olin isosena, mutta niidenkin ajaks mut vain liitettiin kirkkoon, en tiedä kuulunko vieläkin vai onko mut jo "irtisanottu".
-mitä mieltä oot koulunkäynnistä ylipäätään? En tykkää käydä koulua. Juoksen luokkaan vaan, että voin etsiä sieltä sen paikan, mistä opettaja ei huomaa että tekstaan. Koulu on osaks aikaa aika kamalaa..opetellaan paljon kaavoja ulkoa, joita ei ikinä muisteta kokeen jälkeen. Lukiota stressataan kolme vuotta, että voitais kirjottaa hyvin..mut ei toi oo se juttu. Nautin opiskelusta ja tiedosta, mutten tykkää koulusta. Im not saying that school is evil and theres nothing to gain, all im saying is: understand your motives and reassess your aims. Because if you want your job working for someone else, then help yourself. But then that would be a contradiction, 'cause you wouldn't really be helping yourself, you would be helping somebody else. It's the same which says: if you don't build your dreams, someone else will hire you to help build theirs. 
-miten kasvattaisit sun skidin? Varmaankin aika samalla tavalla, kun äiskä ja iskä on mut kasvattanu. Sillain, että mulla ja mun lapsella olis luottamus toisiimme, niin pystyisin antamaan sille vapauksia, mutta jos se luottamus petetään, niin tulis tiukkaa. Opettaisin sille tiettyjä eettisiä arvoja ja muutenki semmosta hienoa kunnioitusta muita kohtaan. Ja opettaisin sen arvostamaan elämän pieniäkin juttuja..ja kaikkea muuta tietenki, mut sehän nähään vasta sitten joskus! 
-onko sulla mottoa? Trying is lying. 
-jos sun pitäis vaihtaa sun nimi, mihin vaihtaisit? Tykkään mun nimestä tosi paljon, että en varmaan vaihtais tätä mihinkään. Mutta jos ihan pakko olis niin varmaan Olivia olis kiva.
-ootko itseesi tyytyväinen? Wow johan on kysymys. Tää on niin laaja etten edes vaivaudu vastaamaan, koska te ette jaksais lukea. Mutta basically kukaan ei oo täydellinen. Tiedän, mitkä mun virheet on, ja yritän parantaa omaa käytöstäni. Mulla on kuitenki todella hyvä itsetunto ja oon todella itsevarma, eikä niitä muuten kauhean helposti saa multa enää vietyä pois. Eli oon mä itteeni tyytyväinen jollain tasolla. 

Hiljattain päivitetty86 Hiljattain päivitetty83

NO BIG DEAL
-lempi herkku? Riippuu ihan päivästä..joskus tekee mieli hedelmiä, joskus jätskiä, joskus karkkia joskus sipsejä tai joskus mudcakee! Mut lempparikarkkeja ainaki on semmoset tosi kirpeät pääkallot.
-on sun lempiaine koulussa? Salee bilsa tai äikkä.
-mistä kaupasta ostat eniten vaatteita? Vaikea sanoa, kun ostan ihan laidasta laitaan. Ginasta, kirppareilta, stokkalta, merkkiliikkeistä..
-ootko ollut ikinä ulkomailla? jos niin missä ja milloin? Juujuu monesti ollaan oltu, enkä edes pysty luettelemaan paikkoja. Käydään yleensä ainaki kerran vuodessa jossakin!
-mitä haluaisit tehdä työksesi? Kirurgiksi haluisin ja tarkemmin vielä kardiokirurgiks, eli erikoistuisin sydänkirurgiaan! Ääh haluun lääkikseen jo nyt!
-tän hetken lempi biisit? Vaihtuu melkeen päivittäin mutta just viime päivinä ainakin nämä:
-millasta musaa kuuntelet? Ihan laidasta laitaan..OIKEASTI. Housea, countryä, rap:piä, r&b:tä, rockia, poppia, indietä, iskelmää yms. 
-lemppari safka? Niitä on niin monia! Tykkään tomaatti-chevre keitosta, kanasalaatista, tacoista, fajitaksista ja kunnon pihveistä <3
-onko sulla lemmikkejä? On mulla äiti..
-paljon käytät rahaa esim kuukaudessa vaatteisiin? Riippuu ihan kuukaudesta; joskus 0€ joskus 300€. 
-mitä ostit viimeksi ? Ison korvapuustin ja cappuccinon.
-mitä harrastat? Tällä hetkellä en valitettavasti mitään.
-mitä koulua käyt? Helsingin normaalilyseon lukio. 
-mitkä 5 asiaa ottasit mukaan autiolle saarelle? Ruokaa, bikinit, aurinkorasvaa, vettä ja veneen että pääsen pois ;)
-mitä haluaisit tehdä 18v syntymäpäivänäsi? No sinne on nyt vissiin vähän alle 500 päivää, että se ei taida olla ihan tän hetken murhe vielä.
-lempi eläin? Basic koira..mut mun mielestä manaatit on ihan ylisulosia vaikka ne onki jotenkin omalla tavallaan aika kamalia...
-kauan oot harrastanut cheerleadingiä? Harrastin kai jonkun 4 vuotta.
-olitko harratsanut enne sitä tanssia, tai voimistelua tai mitään sellasta, jos olit, oliko siitä apua, jos et, niin oliko vaikea päästä mukaan ? 12 vuotta balettia ja vuoden telinevoimistelua. Baletista oli ehkä vähän apua, mutta eniten apua oli varmaan yleisurheilusta. 
-mitä urheilua meinaat seuraavaksi? Kuntosalia ja omatoimisia yu-harjoitteita.
-kumman jättäisit pois; seksi vai alkoholi ? (selibaatti vai raittius) Miksi ? Alkoholin jättäisin pois, koska se on epäterveellistä ja siinä on ihan törkeesti kaloreita!
-minkälainen kännykkä sulla on? iPhone5
-entä tietokone? No mulla on macin vanha pöytäkone, mutta se lagaa niin kauheasti, että oon vähän niinkuin varastanu äiskän MacBook Air:in omaan käyttööni. 
-poltatko? En ole ikinä edes maistanu, enkä muuten tuu ikinä maistamaankaan. 
-juotko? Sillon tällöin. 
-noloin tilanne mihin oot viime joulukuussa/tänävuonna joutunut? Voi näitä on kyllä ihan liikaa, mutta en edes muista niitä..nolot tilanteet on mun arkipäivää. 
-minkä väriset sukat sulla on jaloissas? Valkoset jos nyt niin paljon kiinnostaa xd
-käytätkö rannekoruja? Joskus joo, joskus en!
-paras tapa viettää päivää? No vaikka kesäsin semmonen että herää joskus kymmenen aikaan, laittaa itelleen ihan sairaan ihanan aamiaisen ja menee syömään sitä parvekkeelle samalla kun lukee jotain ihanaa lehteä. Sitten rauhassa ja hyvän musiikin tahdissa käy suihkussa, pukee, meikkaa ja pakkaa tavarat ja lähtee ilosena, hymy kasvoilla stadiin päin. Voi ajaa ihan rauhassa moottoripyörällä ja stadistakin löytyy parkkipaikka ihanasti..(niin ei ikinä käy, mutta unelmoidaan nyt). Sitten vois nähdä vaikka kavereita ja mennä kevyelle lounaalle parhaiden ystävien kanssa. Sen jälkeen käydä tuhlaamassa vähän rahaa vaatteisiin ja sieltä jonnekkin puistoon ottamaan aurinkoa. Sitten iltaa varten vaihtoehto 1: kotiin valmistautumaan ja sieltä johonkin ihaniin bileisiin tai illanistujaisiin tai vaihtoehto 2: kotiin ja voi vaihtaa löysät vaatteet, löhötä sohvalla, kattoa jotain ihanaa leffaa ja mässätä ben&jerrysiä..tai vaihtoehtona Greyn anatomiakin on ihan hyvä ;)
-lempileffa? Hmm, en osaa nimetä yhtä, mutta tykkään kunnon toiminnasta ja trillereistä. Vanhat kunnon Die hardit on ihan hyviä! En tykkää komedioista oikeastaan, enkä mistään rakkaushömpästä..mutta The holiday ja Ps. I love you on kyllä molemmat hyviä! Ja itkuleffoista Hachiko on ihana!
-saatko viikko/kuukausirahaa? No en periaatteessa, mutta periaatteessa joo.. Saan lapsilisän mun tilille. 
-mitä asioita joudut maksaan ite? No saan aika usein vanhemmilta rahaa jotain asiaa varten, mutta musta on tullu laiska enkä aina jaksa pyytää. Eli joskus maksan dösäkortin lataukset ite, vaatteet maksan ite, jos lounarit loppuu niin kahvittelut ja syömiset maksan ite. Vanhemmat maksaa bensat, puhelinlaskut, ja tommoset isommat. Uudet objektiivit maksan luultavasti ite. Kampaajan maksan varmaan puoliksi ite ja sakoista en ikinä kehtaa kertoa vanhemmille niin maksan ne ite ;D.
-teetkö paljon kotitöitä ? No miten sen nyt ottaa..ei multa oikein vaadita mitään ja oon tosi huono noissa. Joskus jos tajuan niin tyhjennän ja täytän tiskikoneen. Jos mua pyydetän imuroimaan niin saatan tehä senkin. Mutta periaatteessa mun oma huone on mun vastuulla ja se että omia tavaroita ei jäisi lojumaan pitkin kodin nurkkia. 
-mitä syöt aamiaiseks vai syötkö mitään? Jos on aikaa niin teen smoothien, jos ei niin luultavasti kaakao tai kahvi! Mutta jos on oikein kiire niin en syö mitään.
-unelmien talo? Voisin listaa tähän miljoonia asioita. Mutta olis ihanaa kun sais sisustaa ilman mitään budjettia. Mutta ehkä realistinen on semmonen, että viihdyn siellä ja, että tunnen oloni kotoisaksi siellä. 
-montako lasta haluat ? 1-2..aika näyttää sitten.
-ootko asunu koko ikäs Espoossa? Asuin muutaman kuukauden synnyttyäni Helsingissä, mutta niin kauan kuin muistan niin Espoossa juu. 
-ovatko vanhempasi vielä yhdessä? Tätä on nyt vähän vaikea selittää..periaatteessa joo, periaatteessa ei. He erosivat muutama vuosi sitten, mutteivät ikinä muuttaneet kunnolla erilleen. Naimisissa he eivät ole mutta asuvat edelleen saman katon alla ja tulevat hyvin toimeen. Kai sitä sitten avoliitoks sanotaan.
-millaisesta liikunnasta tykkäät? En tykkää kestävyyslajeista, mutta muuten kaikki oikeastaan menee. En ehkä oo ihan niitä metsä ihmisiä, eli suunnistus ei oo mun juttu. Oon vähän nirso.
-pidätkö leivonnasta? Oi jooo! Kumpa olis enemmän aikaa leipoa !
-lempi vaatekauppa? Niitä on niin monia!
-millaiset ovat sinun tämänhetkiset lakanasi? Newportin semmoset pieniraitaiset. Valko-siniset. 
-omistako ison huoneen? Nojaa..on tää aika pieni ja ahdistun täällä, mutta kyllä tällä pärjää :)
-luetko paljon kirjoja? Olin pienenä kauhea lukutoukka, mutta enää en todellakaan. Pitäis opetella taas lukemaan!
-kerro lomakohteet joissa olet käynyt? Niitä on nii monia, mutta kivoimmat ehkä Mexico, Gran Canaria, ja se kun mentiin kahden kaverin kanssa toisen heistä "mummolaan" Malagan lähelle. 
-koska tuut pälkäneelle? Viimestään kesällä, mut hopefully jo keväällä!
Hiljattain päivitetty82 Hiljattain päivitetty81

RELATIONSHIPS
-millaiset ihmiset vetävät sinua puoleensa? Sosiaaliset ja avoimet. Sellaset jotka hymyilee ja joilla on hyvä ryhti xd. Yleensä semmoset jotka tulee myös puhuun mulle. 
-millaisista ihmisistä et pidä? Kaksnaamasista, lupaustensa pettäjistä, epäluotettavista, semmosista jotka esittää olevansa jotain muuta kun on, itseään säälivistä, angstisista ja elämänhalunsa menettäneistä, valehtelijoista. Lista jatkuu....
-millainen on unelmien mies? Pitkä, lihaksikas, tyylitajuinen, skrode, positiivinen, rehellinen, luotettava, avoin ja sosiaalinen, suloinen, päättäväinen, raju, semmonen jonka kanssa voin olla oma itteni. Semmonen joka saa mut nauramaan ja jonka kanssa mulla on turvallinen olo.
-mitä piirteitä arvostat eniten sun ystävissä? Ihan ehdottomasti luotettavuutta, mut kans semmosta, ettei toista tuomita mitenkään!
-onksulla parasta kaverii? Ei oo yhtä parasta vaan monta hyvää!
-ootko sinkku vai varattu? Sinkku.
-seksuaalinen suuntautumises? Miehet..ei pojat vaan kunnon miehet ! ;D
-millaset välit sulla on sun perheeseen? Tosi hyvät välit varsinki äitiin. Äiti on ollu aina mulle vähän niinkuin paras ystävä. Iskä kanssa tullaan hyvin toimeen, mutta ollaan ehkä ihan vähän etäisiä. Rakastan mun vanhempia <3
-kenet ottaisit mukaan kanssasi autiolle saarelle? En tiedä.. ottaisin muutaman tosi älykkään kaverin että päästäis sieltä joskus poiskin! Mutta haluisin myös pari ihan hullun hauskaa ihmistä sinne! 
-tykkäätkö musta? Tottakai! ;)

Hiljattain päivitetty85
Hiljattain päivitetty89
Layout by Julia E.