31.12.15

KUN EN NÄYTÄ OLLENKAAN ITSELTÄNI

idsatumali (1 of 4)
satumali (3 of 4)
satumali (2 of 4)
satumali (4 of 4)

photos by satu mali, make up and hair by jonna härkänen

Vuoden viimestä viedään! Koska mulla ei ole aikaa alkaa nyt käymään läpi tätä vuotta, luistan bloggaajan velvollisuudestani ja julkaisen teille sen sijaan tämmöset kuvat. Ihana Satu keksi muutaman kuvausidean ja pyys mua mukaan. Mukaan prokkikseen saatiin vielä ihan loistava meikkaaja Jonna! Näissä kuvissa en todellakaan näytä yhtään itseltäni (t. äiti ja julius), mutta eikös se nimenoman ole aika hyvä asia. Paulakin tais sanoa että näytän ylimmässä kuvassa melkein 80v mummolta ;D Musta on aina ihana saada muiden kuvaajien ottamia kuvia itestäni, koska ihmisillä on niin paljon näkemyseroja siitä mikä näyttää hyvältä. Voipi olla että olisin itse valinnut meidän setistä ihan erilaiset kuvat; oman mukavuusalueen sisältä ja vielä nimenomaan ne joissa näytän itseltäni. Mutta what's the fun in that? Juteltiin niitä näitä Sadun kanssa ja nauraa räkätettiin välillä niin paljon ettei koko hommasta meinannu tulla mitään. Ihanaa, ihan huippu tyyppi! Opin myös kaiken lisäks ihan valtavasti kuvaamisesta. Jos kaipaatte taitavaa valokuvaajaa esim yo-kuviin, niin kannattaa tsekata Sadun sivut, nainen kyllä osaa niin monenlaista! Jonnaakin voin muuten kehua meikkaajana ihan valtavasti, meikkauskin on niin nimittäin niin suuri osa siitä miksi näytän niin erilaiselta!  Mutta nyt suihkuun ja Juliuksen luokse, katotaan mitä uusi vuosi tuo tullessaan! <3 Ihanaa uutta vuotta teille kaikille!

27.12.15

VIHDOIN!

ksk (9 of 28)
ksk (10 of 28)
ksk (11 of 28)

Vihdoin Paula ja loput reppureiskat palasivat tänne Suomeen päälle kolmen kuukauden Aasian ja Australian reissaamisen jälkeen. Rosaakaan en ollut päässyt näkemään syyskuun jälkeen hänen koulukiireidensä takia, joten jälleennäkeminen oli kyllä aivan parhautta! Miten voikaan tulla näin kova ikävä ihania ystäviä ?? Nyt tietysti Paula lähti vielä perheensä kanssa ennen joulua uudestaan maailmalle ja tulee takaisin vasta uuden vuoden jälkeen...... miks miks miks?!


26.12.15

MEIDÄN JOULU

joulu (30 of 15) joulu (31 of 15) joulu (29 of 15) joulu (33 of 15) joulu (34 of 15) joulu (32 of 15) joulu (35 of 15) joulu (38 of 15) idjoulu (37 of 15) joulu (36 of 15) joulu (40 of 15) joulu (39 of 15) joulu (41 of 15) joulu (42 of 15) joulu (43 of 15)

wearing: 
new look ugly christmas sweater
evfa attling necklace
cristelle & co leather skirt

Voi miten ihana se joulu aina onkaan! Aina joulun jälkeen muistaa miksi siitä hössötetään jo seuraavan vuoden lokakuusta lähtien. Onhan joulu kuitenkin ilon, rauhan ja rakkaiden juhlimista. Vietettiin tämä joulu kolmistaan (tai no nelistään; Nelssonin eka joulu!) ihan kotosalla, sillä luultavasti ensi vuonna samaan aikaan asutaankin kaikki jo jossain aivan muualla. Pidettiin kohtalaisen hyvin perinteistä kiinni, ja esim joulumenu oli aivan sama kuin viime vuonna. Tosin tänä vuonna kinkku oli isompi, ja taas se loppui kesken. Meillä jouluruuat tehdään kaikki alusta alkaen itse mummun resepteillä ja mukaan ollaan keksitty sitten myös muita omia lemppariruokia. Mä oon suuri laatikkofani, joskin se voi johtua siitä, ettei laatikoita saa kuin kerran vuodessa. Jos niitä syötäisiin joka kuukausi niin vois olla että alkais tulemaan porkkanat ulos korvista. Nyt tänä vuonna kuitenkin porkkanalaatikkokin loppui jostain syystä kesken ja nyt Tapaninpäivänä päätettiinkin tehdä vielä yksi laatikko ;D Se kuitenkin syödään vasta huomenna, sillä lähden ihan piakkoin Juliuksen luokse syömään jouluateriaa! 

Jouluaattona heräsin riisipuuron tuoksuun (just kidding.. Nelssonin haukuntaan). Syötiin aamiainen ja avasin mun ihanan joulukalenterin (3. kuva) viimeisen luukun. Sitten katsottiinkin jo lumiukkoa. Päivä meni nopeasti ohi ruokia laitellessa ja pimeän tultua syötiin hyvin. Katsottiin hömppäjoululeffa, syötiin jälkkäriä ja avattiin lahjat. Lahjat olivatkin varsin ihania! Niistä varmasti jossain muodossa myöhemmin lisää! 

24.12.15

RAIKASTA JOULUA!

ksk (27 of 28)
ksk (26 of 28)
ksk (28 of 28)

photos by laura puhakka, edit by me


Näiden suihkunraikkaiden (ei, mun hiukset ei oikeasti oo noin tummat!) 21.12.15 otettujen kuvien myötä haluaisin toivottaa teille kaikille ihanaa ja rauhallista joulua <3 Tänään mä pysyn kaukana koneesta ja palailen taas joulun jälkeen asiaan! 

23.12.15

VAALEA HUNTU PEITTÄÄ MAAN

ksk (7 of 28)
ksk (6 of 28)
ksk (5 of 28)
ksk (8 of 28)
ksk (3 of 28)
ksk (2 of 28)
ksk (1 of 28)
ksk (4 of 28)

Moikka! Tänään piti postata jotain ihan muuta, mutta jostain syystä html-koodit temppuilee enkä löytänyt tähän hätään vielä virhettäni. Joten korvaavaa materiaalia tänne nyt. Käytiin mummulassa päälle viikko sitten. Jyväskylän seudulla lunta oli jopa vähäsen maassa ja heti oli myöskin jouluisampi olo. On se luontokin jotenkin todella paljon kauniimpaa ja kuvauksellisempaa vaalean hunnun peittämänä. Nelsson koki lumen ensimmäistä kertaa ikinä ja otti siitä kyllä kaiken ilon irti! 

Mutta mun ajatukset ei kulje nyt enää kello kahdelta, joten käyn tsekkaamassa kinkun tilanteen ja käperryn peiton alle unille! Huomenna vielä viimeset jouluhärdellit ennen sitä ihanaa ja rauhallista jouluaattoa! <3

22.12.15

EI SE JOULU PAKOTTAMALLA TULE

ksk (19 of 28)
ksk (20 of 28)
ksk (21 of 28)
ksk (22 of 28)
ksk (18 of 28)
ksk (23 of 28)
ksk (15 of 28)
ksk (25 of 28)
ksk (24 of 28)

Niin siis ei tule. Piparit palaa ja lahjapaperi loppuu kesken. Spotifystä soi Pikkuoravien joululaulujen sijaan Coldplayn uusin levy ja Petri Ruusunen. 

No mutta yritetty on! Piparitaikina oli parasta ikinä ja ne muutamat piparit jotka pääsivät pellille asti (huom moni jäi kiinni pöytään...), eivät palaneet tai sulautuneet yhteen uunissa, olivat jopa ihan hyvän makuisia! Ja paketeistakin tuli kivan näköisiä niin kauan kuin paperia riitti. Ja onneksi sitä paperia sai taas lisää. Huomenna aamulla pakettiin meneekin vielä mamman toinen lahja  ja vielä Juliuksen joululahja. Nelssonille kerkesin jo paketoimaan ikeasta ostetun niinkin miehisen lahjan kuin pinkin pehmoleluflamingon!

Laura tuli käymään tänään täällä Espoossa ja käytiin ottamassa tytsylle uus fb-profiilikuva. Kuvasaldona mm. tän postauksen viimeiset kaksi kuvaa! Sen jälkeen väriteltiin värityskirjoja mun huoneen lattialla ja muisteltiin tarha-aikoja! 

19.12.15

UNDER MY UMBRELLA

um (4 of 4)
um (1 of 4)
um (3 of 4)
um (2 of 4)
photos by jaana linna, edit by me

wearing:
j.a.p company knit
tiger of sweden coat
bijou brigitte earrings
dkny bag

No näyttääkö joulukuulta? Ehei. Puhuttiin just tänään äitin kanssa Ikeasta pois ajellessa tästä säästä ja siitä millainen on Suomen sään tulevaisuus. Brittien säästä kun aina puhutaan ja kuinka "siellä vaan aina sataa". Viime kesät onkin olleet siellä yhä lämpimämpiä ja britit taitavatkin siirtyä ilmastonmuutoksen seurauksena ikään kuin hyvälle alueelle, jossa sää on suotuisa. Me sen sijaan menetämme ihanat lumihiutaleet ja sen vähäisen auringonkin ja saamme tilalle tällaisen jatkuvan harmauden ja sateen. Onhan se sade itseasiassa välillä aika ihanaakin. Lämmin kesäilta ja kunnon ukkoskuuro ja kaatosade. Bikinit päällä juoksentelua pihalla nauraen. Kukaan ei valita ja tunnelma on korkealla. Mut pliis ei 24/7 !! 

Näiden kuvien aikaan tihkutti oikein kunnolla ja lopulta kamera ja linssi olivatkin niin märkiä, ettei tarkennuskaan pelannut. Onneksi saatiin edes muutama tarkka otos ennen kuin linssi lopetti pelittämästä! :) Hirveän kamalan ankeasta säästä huolimatta ihanaa lauantaita kaikille. Mä lähden suihkun kautta kaverin synttäribrunssille. Ehkä sieltä sitten kuvia teille myöhemmin! :)

14.12.15

NELSSON HALUAA MUKAAN ASUKUVIIN

opn (2 of 10)
opn (3 of 10)
opn (4 of 10)
opn (10 of 10)
opn (5 of 10)
opn (7 of 10)
opn (1 of 10)
opn (6 of 10)
opn (8 of 10)
opn (9 of 10)

wearing:

pull and bear (men) knit
nike running thights
karhu sneakers
helly hansen parka coat
fjäll räven kånken backpack + photo insert


Hassu koira koki lumen ensimmäistä kertaa ja rakasti sitä. Nenän päälle laskeutunu lumihiutale kuitenkin kutitti vähän ja Nelsson yrittikin puhaltaa jo sulanutta lunta pois nenänsä päältä. Täällä mummulassa Nelsson saa juosta vapaana ja ai että se nauttii. Lumessa kieritään ja maataan ja koirakaveri Lindan kanssa juostaan ja peuhataan aina kun pappa antaa vain luvan. Täällä pakkanen jo vähän puree ja otinkin käyttöön uuden parkani (edellinen taidettiin ostaa yläasteella..). Tulispa se talvi sinne Espooseenkin niin kurakelit (ja Nelssonin tassujen pesut) loppuis ;D Kävästiin tänään Jyväskylässä ruoka-ostoksilla mummun ja papan kanssa; nyt sulamassa onkin jo yli kymmenen kilon joulukinkku :D 

Ps. Toi kånken on mun mielestä magein kameralaukku mitä löytyy! Sinne sisälle saa ostettua photo-insertin (jotka on kuitenkin ilmeisesti kokoajan loppu jokapaikasta.. ) jonne mahtuu tosi nätisti mun koko parempi kamerasetti. Kroppikennoselle ja sen optiikoille joutuukin sitten jo ottamaan toisen laukun ;D 

Layout by Julia E.