27.6.13

Midsummer Night's Dream

juhannus16k juhannus9 juhannus10 juhannus18 juhannus20 juhannus19 juhannus22 juhannus11 juhannus15 juhannus12 juhannus13 juhannus14 juhannus17
Juhannus-kuvat ei loppunukkaan vielä siihen edelliseen postaukseen, sillä pitihän mun laittaa vielä muutamat kuvat ite juhannusyöstä ja auringonlaskusta. Ostin tuon mekon tekosyyllä "tarvitsen juhannukseks kivan mekon" sillä tykästyin siihen heti ku sen Mangosta bongasin. Se on mun mielestä kyllä ihan suomalaisen kesä-neidon mekko :D
Lainattiin Maxin kanssa mun kummitytön saippuakupla-tsydeemiä, eikä luovuttu siitä moneen tuntiin kun vaa leikittiinn poksauta kaikki kuplat -peliä ja kuvailtiin molemmat niitä. Nyt alkaa kuvis-videon väsäys, sillä oon aikataulusta pari kuukautta jäljessä ja deadline häämöttää jo turhan lähellä. Ihanaa päivänjatkoa teille!

26.6.13

Midsummer 2013

juhannus25 juhannus1 juhannus2 juhannus5 juhannus3 juhannus8 juhannus7 juhannus6 juhannus4 juhannus24 juhannus22 juhannus21
Moikka! Nyt on palailtu Keski-Suomesta ja juhannus on vietetty. Täytyy kyllä sanoa, että oli paras juhannus ikinä! Oli ihanaa viettää pyhää sukulaisten kanssa ja juhlia vielä isän viiskymppisiä. Eniten olin ehkä odottanut mun kummitytön näkemistä ja se kyllä kruunas kaiken. Olin siis niin landella, että puhelimessa ei ollut yhtään nettiä, joten sain olla sosiaalisesta mediasta kokonaan erossa. Puhelinta ei tarvinnut ladata kertaakaan! Oon kyllä sitä mieltä, että älypuhelimet on pilannu sosiaalisen elämän kokonaan. Aina kun mennään kahville tai jopa saunaan, niin porukka räplää niitä puhelimia. Oon kyllä itekki samanlainen, mutta on vakavissani harkinnut, että seuraavaks ostan puhelimen jolla pystyy just ja justa tekstaamaan ja soittamaan. Nyt ollaan muutama päivä kotona ja siitä sitten suunnataan pariks päiväks mökille, siitä mummolaan ja siitä viikoks Kainuun Rastiviikoille mummun ja papan kanssa. Nyt meen tekeen Monalle ruokaa, heippa :D

20.6.13

Hello Bloglovin' !

Moikka! Nyt tämmöstä info-asiaa. Kuten varmaan osa teistä tietääkin, niin Google Reader poistuu käytöstä 1.7.2013. Jos siis käytät Google Readeria blogien lukemiseen, kannattaa etsiä uusi tapa. Yksi hyvin helppo ja käytännöllinen tapa lukea blogeja on Bloglovin. Uusien postausten lukeminen on nopeaa ja sivusto on erittäin yksinkertainen. Monet lukevat useita blogeja, ja kaikkien blogien siirtäminen yksitellen Blogloviniin olisi aikaa vievää ja raskasta, joten näillä ohjeilla saat siirrettyä koko lukulistasi Blogloviniin.

1. Mene http://www.bloglovin.com/  -sivulle ja kirjaudu sisään. Jos sinulla ei ole tunnuksia, niin voit luoda ne helposti.

2. Sen jälkeen mene tälle sivulle: http://www.bloglovin.com/import/reader

3. Paina sinistä nappulaa ja odota hetki blogien siirtymistä.

4. Valmis!

Bloglovinissa voit myös jaotella blogeja omiin kansioihin, esim. muoti, lifestyle, ruoka, lempparit yms.
Myös postauksista tykkääminen, ja niiden kommentointi on helppoa Bloglovinin kautta. Jos olet jo esimerkiksi Bloglovinin jäsen, tai haluat muuten vaan alkaa seuraamaan tätä blogia Bloglovinin kautta, niin se on mahdollista painamalla tuossa vasemmalla puolella olevaa Bloglovin' -painiketta.


18.6.13

Ahoy, Sailor !

as5 as1 as4 as3 as2 as6 as7 as10 as9 as8 as11
Moikka! Tässä muutama kuva viime viikolta. Yks hetki oli ihanan aurinkoista, ja pienen hetken päästä tuli kauhean synkkää ja hirveä myrsky. Sitähän tää Suomen kesä on. Mun loma on ihan sekasin. Niinkö ihan oikeesti. Saatan valvoa neljään, nähdä auringonnousun ja nukahtaa vasta sen jälkeen. Kaikki tää vaan sen takia, että stressaan KOULUSTA. Sitte mun  päivä on pilalla kun mut herätetään liian aikaseen ja nukun päivittäin kolmet päikkärit ja hengaan pyjamassa sisällä. Mua ahdistaa epätietoisuus enkä pääse siitä mitenkään eroon, ennen kun vasta elokuussa. Awesome! Onneks lähdetään torstaina mummulaan viettämään suvun kanssa juhannusta ja mun isän viiskymppisiä. Siellä nään kaikkia mulle rakkaita ihmisiä ja saan nauttia Suomen kesästä. Voisin vaikka päättää, että mun loma alkaa sillon ja saan itelleni kuukaudessa aikaseks parhaan kesän ikinä!

Voisin laittaa teille ajastettua postausta, sillä en oo ihan varma milloin palaan tai pääsenkö koneelle! Google reader poistuu heinäkuussa, joten voisin laittaa ohje-postauksen siitä miten Blogloviniin saa siirettyä kaikki Bloggerin kautta lukemat blogit. Mulla niitä oli varmaan ainakin 150, eikä kaikkia tietty yksittäin jaksa siirtää :) Ihanaa juhannusta teille kaikille jos en ennen sitä pääse postaamaan!

15.6.13

It's FroYo -time!

froyo2 froyo3 froyo
Moikka! Oottekos ikinä tehneet sitä kuuluisaa FrozenYogurt:tia itse? Jos ette, nii tässä ois vähän neuvoja siihen.

Tarvitset:
Maustamatonta jugurttia
Vanilija-aromia
Lisukkeita, esim pakaste-vadelmia, valkosuklaata ja kookoshiutaleita
Jäätelökoneen


Ihan alkuun siis laitan jäätelökoneen pyörimään ja kaadan jugurtin sinne. Litraan jugurttia lisään 2tl vanilija-aromia ihan vaan maun takia. Jos haluaa makeampaa jugurttijäätelöä, niin tässä vaiheessa voi lisätä hunajaa, sokeria, steviaa yms. oman maun mukaan. Annan jugurtin pyöriä koneessa kunnes se alkaa muuttua paksuksi ja siihen saattaa tulla ilmakupla-pisteitä. (noin 10min). Sitten vaan kulhoon ja lisukkeet päälle.

Vinkkinä, en suosittele pakastamaan FroYo:a vaan syömään kaiken kertaheitolla sillä jäädyttäessä jugurtin koostumus muuttuu ja jos sen pakastaa vielä tämän jälkeen, niin jugurtti pakastuu kovaksi ja seuraavalla kerralla sen sulaessa koostumus muistuttaa enemmänkin maitoa kuin jugurttia.

12.6.13

TAIKAYÖ

taikayö13 taikayö8 taikayö3 taikayö9 taikayö1 taikayö7 taikayö5 taikayö15 taikayö11 taikayö4 taikayö10 taikayö2 taikayö6 taikayö12 taikayö14
Hello :)
Haluutteko kuulla tarinan näiden kuvien takaa? Kerron kuitenki :D

Sovittiin Heinin kanssa että mennään kuvaamaan auringonnousua. Valvottiin koko yö ja hieman keskiyön jälkeen mentiin yhdelle laiturille istuskelemaan(ei kuvasssa oleva). Siinä mietiskeltiin kuinka kaunista oli kunnes yhtäkkiä sinne ajoi hitaasti sellanen vanha porrasperäinen bemari. Katottiin eka että joku tulee huoltamaan omaa purjevenettään, mutta auto kääntyikin hitaasti. Toivottiin jo, että se siitä lähtis pois, mutta EI. Auto alko peruuttamaan sinne laiturille meidän luokse. Siinä vaiheessa alettiin ehkä vähän panikoimaan ja kerättiin kamat kasaan ja lähdettiin kävelemään poispäin. Auton kohdalla katoin niin kuskina oli joku nelikymppinen mies, joka tuijotti meitä. Auto pysähtyi ja ovi avattiin. Siinä vaiheessa ja kuiskailtiin Heinin kanssa että milloin juostaan. Käveltiin rauhassa aidan kohdalle ja kun näkyvyys autoon katosi niin lähdettiin juoksemaan meille. Yhdestä välistä näin katottua että auton ovi meni kiinni ja auto lähti ajamaan pois. Hyi.

Koko loppuyö istuttiin meillä ja mietittiin että uskalletaanko lähteä enää takaisin samaan paikkaan kuvaamaan auringonnousua. Me pedaribemarin säikyttämät tytöt kuiteskin päätettiin lähteä kuvaamaan. Kuvailtiin siinä hetki ennen auringonnousua ja yhtäkkiä katotaan, että auringon olisikin pitänyt nousta... iso harmaa pilvipeite peitti melkein koko taivaan. KIVA. No ei siinä sitten mitään, ihan kiva yö meillä kuitenkin oli mutta hieman kyllä ottaa päähän se auringonnousu :D
Layout by Julia E.