29.8.14

PAJAMA -KINDA DAY

ip8
ip4
ip5
ip7
ip6
ip3

wearing:
crocker jeans (new in!)
my mom's old shirt
diesel leather jacket
diesel bag
vagabond boots
dkny watch
hugo boss scarf

Syysflunssa tuli ja meni (eipä oikeesti.. edelleen se yskityttää ja niiskututtaa..) mutta kouluun ja arkeen on palauduttu. Kipeenä kärvistelyn jälkeen ei kauheesti tehnyt mieli huidella menemään minihame päällä vaikka kelit sen olisivatkin vielä sallineet; päädyinkin pyjamankin paitana käyttämääni isoon kauluspaitaan ja uusiin farkkuihini! Kaulaan vielä paksu huivi ja jalkaan talvisen lämpöiset maiharit niin mukavuus yhden ja sadan välillä ylitti ehdottomasti tuhannen. Kouluhommia oon saanut paiskia aika paljon kahden "vain minä, mun sänky ja greyn anatomia"-päivän jäljiltä. Koulujuttuja pitää tehdä nyt jo valmiiksi ensi viikkoa ajatellen, sillä huomenna suuntaan lintsille huvittelemaan ja illalla keskityn suomi-ruotsi maaotteluun. Sunnuntaina juhlitaankin jo ihanan Heikin täysikäistymistä ihan kunnolla ja alkuviikko menee sataan aamuun valmistautuessa. Huhhuh, ihanan toiminnan täyteistä aikaa! 

27.8.14

SUNSET

ss4

ss1
ss3
ss5

Oon aivan sanaton. Tiesin, että Santorini on kaunis matkakohde ja että auringonlaskutkin ovat siellä hienoja, mutta että tällaisia? Kaunein näkemäni auringonlasku ikinä. Enkä valehtele nyt! Aurinko värjäsi koko taivaan upeilla kirkkailla väreillä, ja ne värisävyt! Ne olivat uskomattomat. Jotain aivan muuta kun mihin on täällä Suomessa tottunut!

Tällä hetkellä syysflunssa on kaatanut mut sänkyyn, ja nukuinkin koko päivän ihan huoletta. Pitkästä aikaa olen kunnolla sairaana; kuume korkealla, järkyttävä nuha ja rasittava yskä. Ihan poikkeava niistä muutaman päivän kurkkukivuista.. Harmittaa vähäsen, sillä olisin halunnut nauttia näistä koulupäivistä mahdollimman paljon, sillä viikon parin päästä (ei tarkkaa aikaa kyllä vieläkään..) uusi selkäleikkaus kaataa minut kuukauden vuodelepoon ja eristyksiin ylppäreihin valmistautuvista ystävistä! 


23.8.14

ROMANCE

swd4
swd3
swd2
swd1

wearing:

mötivi maxi dress
timberland sandals


Santorinin matkalta yhden illan asua! Käytiin kattomassa Monan kanssa Oia:ssa auringonlasku (josta kuvia myöhemmin!) ja halusin laittaa jotain rentoa ja romanttista päälle. Tää mekko on ollut yksi mun lemppareista jo pitkään ja mielelläni pidän sitä aina sopivan tilaisuuden tullen ja mikäs sen parempi aika pitkälle mekolle kuin kuumasta kylmään viilenevä ilma ulkomaan matkalla! 


20.8.14

BDAY-PARTY

sj26
sj1
sj2
sj3
sj10
sj8
sj11
sj14
sj12
sj19
sj20
sj21
sj23
sj22
sj25
sj18
sj15
sj16
sj17

Moikka! Tässä sunnuntai-illalta kuvia vielä. Mulla oli maailman paras synttäripäivä alusta loppuun josta iso kiitos kaikille ihanille ihmisille mun ympärillä! Vietettiin iltaa noin 30 henkilön porukalla meillä josta sitten vähän pienemmällä porukalla jatkettiin vielä Helsinkiin baariin! Iso kiitos vielä täälläkin kaikille; paremmin ei olis voinut täysikäistymistään viettää!! Niin ja iso kiitos vielä ihanalle Iinalle osasta kuvia! Kahella kameralla saatiin vähän enemmän julkasukelpoista materiaalia! :) Käykääs kurkkaamassa neitokaisen blogia täältä!

17.8.14

BDAY

ti11
ti2
ti9
ti4
ti6
ti7
ti3
ti10
ti8
ti5

wearing:

mango dress (new in!)
lindex cardigan (new in!)
vans sneakers
bijou brigitte earrings
second hand bracelet


Moikka! Tulin vaan pikaisesti päivitteleen päivän asun, sillä pian tämän täysi-ikäisen tytön pitäisi olla keittämässä pastaa ja pilkkomassa avokadoja. Booliakin pitäisi tehdä ja mansikat survoa. Mulla on ollut tähän mennessä aivan ihana päivä, ja uskon että iltaa kohden päivä vaan paranee. Iso kiitos kaikille mua muistaneille ja varsinkin kaikille sukulaisille jotka ilmestyivät aamu-brunssille pitkän matkan takaa. Ootte ihan mahtavia.

Ps. Arvaatteko mitä sain lahjaksi? Uuden Canon EF S 10-22mm f/ 3.5-4.5 ultralaajakulma objektiivin, jolla mm. nämä kuvat on otettu ;) Tosin pitää vielä löytää oikeat kuvakulmat, joilla linssistä saa kaiken irti!! 

16.8.14

BEACH BUM

bs7
bs1
bs4
bs3
bs6
bs5

wearing:

mohito bikinis
indiska blouse
havainas flipflops
second hand belt
ray ban clubmaster  sunglasses

Toivottavasti ette vielä kyllästy näihin matka-kuviin, sillä luvassa on vielä paljon lisää! Väliin saatte kyllä varmasti myös muita postauksia, sillä esim. huomenna vietän 18-vuotis synttäreitäni ja sieltä saatte aivan varmasti kuvia. Nyt pakko mennä jatkamaan siivousta ja laittamaan ruokaa huomisia juhlia varten! 

12.8.14

SNAPSHOTS: Santorini

Untitled
Untitled
1. Jänskättää. Hetki ennen koneeseen nousua // 2. Näkymä meidän hotellin takaovelta, eli ihan meidän huoneen vierestä. Ei huono ei huono.. // 3. Ekan illan vähän fancympi illallinen. Ruoka oli kyllä aivan taivaallista. // 4. Ihana Firan auringonlasku!
Untitled
5. Ranta-selfiee ja hiukset hulmuaa tuulessa. // 6. Ihaninta ice-tea:tä ikinä! Noita kulutettiin loman aikana paljon, sillä hinta oli alle euron! // 7. Ekan illan drinksut, nam! // 8. Aamu-selfiee!
9. Tokan illan outfittia, airmaxit on se juttu! // 10. Alien-Oona vedessä lillumassa! Poolin vesi oli muuten niin suolaista, ettei sukeltaminen tullut kuuloonkaan, mutta kelluminen onnistui missä asennossa tahansa! // 11. Tokan illan yhteiskuva! // 12. Kaunis, kaunis meri. Kaunis, kaunis Santorini.
13. Että tällasta siellä.. // 14. En voi mennä ulkomaille syömättä mun lemppari sulatejuustoja. Näitä on syöty niin kauan kuin muistan! // 15. Oi miten hyvää bbq-kanaa. Oli niin suussasulavaa, etten varmaan ikinä ole maistanu. // 16. Tehtiin se kuuluisa turistimoka, pidettiin ilmastointi +16 asteessa ja sen seurauksena loman viimeset päivät flunssassa. Mitä tästä opittiin?
17. Perjantain herkku-aamiainen! // 18. Korttia pelattiin kyllä todella paljon ja lentokentällä muut suomalaisetkin nauro kun kulutettiin aikaa lätkimällä kortteja pöytään. // 19. Ihana "yksityis" biitsi jolla sai olla aivan rauhassa pelkäämättä että tavarat varastetaan! // 20. What is this? Outo ja superimelä kreikkalainen jälkkäri!
21. Vikana iltana tehtiin viimeset shoppailut ja päädyin Vanssin liikkeeseen ostamaan popot. Siellä vierähtikin tovi, sillä myyjä oli niin suloinen ja herttainen, ja keskusteltavaakin riitti loputtomiin. ps. sain muuten tosi hyvän alennuksen mun old schooleista !! Thanks Peter! // 22. Lentokoneessa oli niin jäätävän kylmä, että vetisinkin kaakao maistui parhaimmalta ikinä! // 23. Rakastan mun matkalaukkua <3 // 24. Kauniiseen ja helteiseen Suomeen oli kiva palata auringonnousun aikaan!


Nämä postaukset on todella ristiriitaisia; jotkut niistä pitävät, jotkut taas eivät. Teen näitä kyllä mielelläni vaikka itse en kuulukkaan ensimmäiseen kategoriaan. Usein näitä ei kuitenkaan tulla näkemään, sillä näitä varten mulla on instagram, jossa mua voikin seurailla. Kuvat löytyvät nimimerkin ooniiis takaa, ja kuviin pääsee myös tuolta ylävalikosta subscriben kautta! 


Layout by Julia E.