19.12.15

UNDER MY UMBRELLA

um (4 of 4)
um (1 of 4)
um (3 of 4)
um (2 of 4)
photos by jaana linna, edit by me

wearing:
j.a.p company knit
tiger of sweden coat
bijou brigitte earrings
dkny bag

No näyttääkö joulukuulta? Ehei. Puhuttiin just tänään äitin kanssa Ikeasta pois ajellessa tästä säästä ja siitä millainen on Suomen sään tulevaisuus. Brittien säästä kun aina puhutaan ja kuinka "siellä vaan aina sataa". Viime kesät onkin olleet siellä yhä lämpimämpiä ja britit taitavatkin siirtyä ilmastonmuutoksen seurauksena ikään kuin hyvälle alueelle, jossa sää on suotuisa. Me sen sijaan menetämme ihanat lumihiutaleet ja sen vähäisen auringonkin ja saamme tilalle tällaisen jatkuvan harmauden ja sateen. Onhan se sade itseasiassa välillä aika ihanaakin. Lämmin kesäilta ja kunnon ukkoskuuro ja kaatosade. Bikinit päällä juoksentelua pihalla nauraen. Kukaan ei valita ja tunnelma on korkealla. Mut pliis ei 24/7 !! 

Näiden kuvien aikaan tihkutti oikein kunnolla ja lopulta kamera ja linssi olivatkin niin märkiä, ettei tarkennuskaan pelannut. Onneksi saatiin edes muutama tarkka otos ennen kuin linssi lopetti pelittämästä! :) Hirveän kamalan ankeasta säästä huolimatta ihanaa lauantaita kaikille. Mä lähden suihkun kautta kaverin synttäribrunssille. Ehkä sieltä sitten kuvia teille myöhemmin! :)

6 comments:

  1. oh sun blogi on tosi jees!!! Kivoja kuvia, tosi nättejä :--) Ja joo tää sää alkaa pikkuhiljaa ottaa pannuun kun vettä vaan sataa ja +5 astetta lämmintä.. Lumi ois kaivattua kyllä :--D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos Vilma! :) Haha joo.. tänään paukku Joulukuun helle-ennätyksetkin rikki.. Hieno homma ;D

      Delete
  2. Voi jehna - rakastuin blogiisi täysin! Ja moista tapahtuu todella harvoin, joten voit olla ylpeä luomuksestasi :-D Sulla on aivan järjettömän ihania kuvia täällä, ja tekstiäkin on mukavaa lukea. Klikkailin heti paikalla itseni lukijaksesi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi ihana Henna! Kiitos. Ihan mahtavaa kuulla että tykkäät! Tervetuloa <3

      Delete
  3. Sulla on aivan ihastuttava blogi ja päätin kyllä heti ryhtyä lukijaksi ! :)
    Käy ihmeessä kurkkaamassa munkin blogi jos siltä tuntuu.

    http://sofia-emilia.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hurjasti kiitoksia Sofia! Tervetuloa sullekkin <3 Mä käyn kurkkaamassa! :)

      Delete

Kiitos asiallisesta kommentistasi ♥

Layout by Julia E.